Macska TV Híradó

Első magyar macskahíradó!

heti hírek, tanácsok, meglepetések kizárólag macskásoknak

Nevem:
Email címem:

 

Macska TV Blog

A Macska.Tv portál blogja a hazai macskatartók, macskatenyésztők és macskaimádók közösségének.

Macska TV szerk.

A Macska.Tv Blogját a Macska.Tv főszerkesztője, MacskásViki írja.

Várom a javaslatokat és az ötleteket a cikkekkel kapcsolatban! szerkeszto@macska.tv

Friss topikok

A Macska TV-ről mondták...

Macska TV olvasók véleménye:

"Nehezen találtam volna ennél jobb cicaoldalt!!!" (Dorcykaa)

 

"Gratulálok a MacskaTv kitalálóinak és működtetőinek." (Freca)

 

"Nagyon tetszik az oldal, jó ötlet volt, gratulálok." (Kriszti)

 

"Örülök, hogy megtaláltam ezt az oldalt! Sokkal használhatóbb, színvonalasabb, mint a többi, amikkel eddig találkoztam! (janka)"

 

Ezt megnézem magamnak! Tovább a Macska TV-re!

2008.10.01. 15:03 macskatv

Meghívó a Macska TV-hez!

 

 


kiallitas

 

 

Október 3-5-ig "3 nap a felelős állattartás jegyében" - Európa Kutya- és Macskakiállítás lesz a Hungexpo területén. A Macska TV ez alkalomból offline lesz 3 napra - kivonulunk, forgatunk, sőt! játszunk egy kicsit látogatóinkkal.

Lesznek macska személyiségtesztek, beszélgetések, és nyereményjáték 100.000Ft értékben. Sorsolás minden nap pontban 2-kor standunknál! 

Szerettel várunk mindenkit!

Üdvözlettel,

a Macska TV csapata nevében

Macskás Viki

 

Részletek a rendezvényről a Macskamánia Magyar Macska Egyesület honlapjáról:

3 nap a felelős állattartás jegyében!

2008. október 3-4-5.-én a Hungexpo és a Kincsem Park területén (kb. 110.000 m2-en) Európában egyedülálló három napos rendezvénysorozattal köszöntjük az Állatok Világnapját.
Az FCI-MEOE Európa Kutyakiállításra mintegy 15.000 kutya, az MMME Whiskas Nemzetközi Macskakiállításra közel 500 macska, valamint több mint 1000 féle díszmadár  várhatók. Hazánkban és Európában szinte nincs olyan család, ahol ne tartanának kutyát, macskát, vagy madarat. Sajnos ennek ellenére a lakosság nagy része a mai napig nincs tisztában milyen felelősséggel, kötelezettségekkel jár az állatok tartása. E három napban a kiállítások mellett Európa legnagyobb tudású szakemberei tartanak előadásokat e témákban.

A Macskamánia Magyar Macska Egyesület kiemelten fontosnak tartja a gyerekek, fiatalok nevelését és oktatását. Ezért a rendezvény első napján, október 3-án ingyenessé tesszük a csoportosan érkező diákoknak a belépést. Budapestről és a nagyobb vidéki városokból várjuk az iskolás gyerekeket, hogy állatorvosoktól, tenyésztőktől, neves cégek képviselőitől kapják meg a felvilágosítást, és tanulják meg, mi a feladata egy felelős állattartónak. Várjuk a vak és gyengén látó, mozgássérült gyerekeket is, hiszen számukra egy kutya, cica olyan társ lehet az életben, mely átsegítheti őket a hétköznapok nehézségein. Kiemelt programok biztosítják a kiállítások mellett, hogy a gyerekek legyenek tisztában a felelős állattartás írott és íratlan szabályaival.
A gyerek-macska szituációs programok pedig az állatokkal való helyes viselkedés bemutatására szolgálnak majd. Felelősek vagyunk a mellettünk és velünk élő állatokért, és ezt hazánk és Európa lakosságának csak ilyen nagyszabású rendezvény lebonyolításával tudjuk még jobban érzékeltetni.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://macskatv.blog.hu/api/trackback/id/tr88690790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása