Macska TV Híradó

Első magyar macskahíradó!

heti hírek, tanácsok, meglepetések kizárólag macskásoknak

Nevem:
Email címem:

 

Macska TV Blog

A Macska.Tv portál blogja a hazai macskatartók, macskatenyésztők és macskaimádók közösségének.

Macska TV szerk.

A Macska.Tv Blogját a Macska.Tv főszerkesztője, MacskásViki írja.

Várom a javaslatokat és az ötleteket a cikkekkel kapcsolatban! szerkeszto@macska.tv

Friss topikok

A Macska TV-ről mondták...

Macska TV olvasók véleménye:

"Nehezen találtam volna ennél jobb cicaoldalt!!!" (Dorcykaa)

 

"Gratulálok a MacskaTv kitalálóinak és működtetőinek." (Freca)

 

"Nagyon tetszik az oldal, jó ötlet volt, gratulálok." (Kriszti)

 

"Örülök, hogy megtaláltam ezt az oldalt! Sokkal használhatóbb, színvonalasabb, mint a többi, amikkel eddig találkoztam! (janka)"

 

Ezt megnézem magamnak! Tovább a Macska TV-re!

2009.03.26. 14:59 macskatv

Macskákon zugkísérleteznek a budai panelban


kísérletek macskákon

Amellett, hogy az állatvédelem ügye mellett maximálisan kiállunk, mégis, szót kell ejtenünk az interneten terjedő rémhírekről is, melyekkel egyébként elhivatott, de megtévesztett állatvédők körbespammelik az iwiw-et és rengeteg postaládát. Mi a valóságtartalma a rémhíreknek? A Macska TV utánajárt.

Legutóbbi rémhírünk a következő: macskákat kísérleti célokra vesznek át egy budapesti címen. A hirdetés a következőképpen jelent meg internetes apróhirdetési portálokon, és lett továbbküldve állatvédő levelezőlistákra, illetve az iwiw-re:

Rémhír vagy igaz? 

Gyűjtőbe vele!gyors pénz

Magas áron veszek állatkísérleti célokra kandúr, esetleg nőstény macskákat, 5000Ft-ért kandúrt, 3000Ft-ért pedig nőstény macskákat! Átvétel szállítási okok miatt csak március 24-én kedden hajnalban: 4:30tól-6-ig! Csak egészséges macskát veszek át! cím:1037. Budapest, Himző utca (kapucsengő neve - szerk.) 

Mekkora az igazságtartalma a fentieknek? Olvasóink között is voltak, akik szerint igaz a hír, mások pedig erőteljesen vitatták annak valóságtartalmát. Mivel manapság teljesen ingyenesen lehet apróhirdetéseket is feladni,  az is előfordulhat, hogy esetleg valaki haragosát szeretné megviccelni azzal, hogy hajnalban odabolondít pár embert mindenféle kóbor és egyéb macskákkal. De vajon biztosak lehetünk-e ebben?

Zugkísérletek? Olvasd el itt!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://macskatv.blog.hu/api/trackback/id/tr451027046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása